Syksyn 2024 kurssien Early Bird hinnat!

Syksyllä Ilonassa starttaa useampi kurssi ja nyt sinulla on mahdollisuus ilmoittautua kursseille edullisempaan EARLY BIRD HINTAAN! Tulevan syksynä meillä starttaa 2Baby äit&vauva jumppa -kurssi uusille äideille. Lisäksi syksyllä starttaa fysioterapeutti Minna Möttösen Polkujuoksustartti -kurssi. Uusille kursseille voit ilmoittautua EarlyBird hintaan kun ilmoittaudut viimeistään 31.7.

Ilmoittautuminen: info@ilonaliikunta.fi

2Baby äiti&vauva jumppa (6 kertaa)

Tiistaisin 10:30 - 11:30 (3.9. - 8.10.)

99 € (norm. 119 €)

Vauvajumpassa liikutaan pienten ehdoilla, tehden sekä sykkeen nostatusta että lihaskuntoliikkeitä ja venyttelyjä. Vanhemman sylissä liikkuessaan vauva saa kokemuksen musiikin ja liikkeen rytmistä, sekä erilaisista asennoista ja liikkeistä. Mikäli lapsi viihtyy itsekseen tai vaikka nukkuu tunnin aikana, voi liikkeet tehdä myös ilman lasta. Tunneilla edetään rennosti ja turvallisesti, vauvan tarpeet huomioiden. Mukaan vauvajumppaan tarvitset pyyhkeen/viltin lapsen alle, sillä teemme välillä liikkeitä lattiatasossa. Jumppamatot löytyy Ilona Liikunnasta. Voit ottaa lapselle mukaan pienen lelun. Aikuisella olisi hyvä olla rennot jumppavaatteet, luistamattomat kengät sekä tarvittaessa juomapullo.

Kurssin ohjaajana fysioterapeutti Elina Lindholm, oman pienen poikavauvansa kanssa.

Polkujuoksustartti (8 kertaa)

Maanantaisin ja keskiviikkoisin 18:00 (2.9. - 25.9.)

159 € (norm. 179 €)


Sinustako polkujuoksija? Tule mukaan tiiviskurssille, jossa saat hyvät eväät polkujuoksun aloittamiseen ja kohti ensi kesän hienoja juoksutapahtumia! Kokoonnumme kuukauden ajan kaksi kertaa viikossa Ilona Liikunnan tiloissa ja Nummelanharjun poluilla. Tapaamiskerroilla tutustutaan polkujuoksun erityispiirteisiin, harjoitellaan juoksutekniikkaa poluilla, käydään juoksun oheisharjoittelua sekä polkujuoksijan lihaskunto-, kehonhallinta- ja kehonhuoltoharjoitteita. Saat myös vinkkejä juoksun ohjelmointiin sekä juoksuvammojen ennaltaehkäisyyn.