Tuntikuvaukset

75+ pienryhmä

Pienryhmä naisille ja miehille. Sopii erityisen hyvin myös aloittelijoille. Tunnin pääpaino on lihaskuntoharjoittelussa.


AikuisBaletti

Alkeisbaletin perusliikkeitä keskittyen vartalon hallintaan.


Bailatino

Iloinen, tanssillinen tunti jossa harjoitellaan latinalaistansseja kuten salsa, samba cha-cha, rumba, jive, bachata jne. Bailatinossa ei tarvita paria ja tärkeintä tunnilla on liikkumisen ilo ja ilmapiiri, jossa jokainen voi nauttia musiikista, oman kehon käytöstä ja tanssisarjojen oppimisesta.


Barre

Barre on tanssijoiden tekniikkaharjoittelusta vaikutteita saanut tunti, joka vahvistaa kehoasi monipuolisesti ja antaa sinulle ryhdin, jollaisesta olet aina haaveillut. Barre-tuntimme pohjautuu tanssijoiden tangolla tehtäviin perusliikkeisiin, mutta sisältää myös sporttisempia elementtejä kuten toiminnallista lihaskuntoharjoittelua sekä kehonhallintaa. Harjoitukset tehdään tankoa, eli barrea apuna käyttäen ja ne ovat yksinkertaisia ja uskomattoman tehokkaita. Tunti ei vaadi aikaisempaa kokemusta ja sopii kaikille.


Body

Helppo ja tehokas alkulämmittely jonka jälkeen tehdään lihaskuntoliikkeitä monipuolisesti koko vartalolle. Lopussa palauttavat venyttelyt.


BodyBarre

Bodybarre tunti vahvistaa kehoa monipuolisesti ja antaa sinulle ryhdin-jollaisesta olet aina haaveillut. Bodybarre tunti pohjautuu barre tangolla tehtäviin perusliikkeisiin ja sisältää toiminnallista lihaskuntoharjoittelua sekä kehonhallintaa. Tunnilla käytetään pieniä toguball palloja, kuminauhoja ja 1-2kg käsipainoja.


Burleski

Lyhyitä tanssisarjoja, joissa burleskille

ominaisia sensuelleja liikkeitä, show- ja jazztanssista tuttuja

askeleita.


Chiball

Liikkeet poistavat kehosta jännityksiä ja jäykkyyttä, edistävät keskittymistä, tasapainoa ja koordinaatiota. Harjoitukset tehdään tuoksuvaan pallon kanssa. ChiBall on saanut vaikutteita taichi-, pilates-, jooga- ja feldenkreis-harjoitteista. Tunti sopii kaikille.

EasyDance

EasyDance on matalan kynnyksen tanssitunti, jossa yksittäiseen kappaleeseen on rakennettu helppo koreografia. Tunti sopii kaikille tanssitaustasta riippumatta eikä vaadi aiempaa osaamista.


FasciaMethod

FasciaMethod on kokonaisvaltaista kehonhuoltoa, jossa parannetaan liikkuvuutta aktiivisin venytyksin käyttäen nivelten täysiä liikeratoja ja mukaillen lihastoimintaketjuja (faskialinjoja). Tunnilla tehdään myös kehon heikkoihin ja kireisiin alueisiin suunnattuja liikehallinta- ja liikkuvuusharjoitteita. Tunnilla käytetään hierontapalloa apuvälineenä.


Flow jooga

Kehoa lempeästi vahvistava ja avaava harjoitus, joka lisää liikkuvuutta ja kehittää kehotietoisuutta. Liikkeen ja hengityksen yhdistäminen rauhoittaa mielen ja ankkuroi läsnäoloon. Harjoituksen päätteeksi keho ja mieli saavat rentoutua ja rauhoittua.


Hathajooga

Workshop perustuu lempeään hathajooga suuntaukseen missä pääsemme tutustumaan kokonaisvaltaisesti kehon ja mielen soljuvaan yhteyteen ja harmoniaan: Creating more Easeful Body, Peaceful Mind and Useful Life. Harjoitus sisältää koko kehoa lempeästi notkistavia, vahvistavia ja tasapainoittavia asana- eli liikeharjoituksia, Pranayama hengitysharjoituksia. Loppurentoutus johdattelee syvän rauhan tilassa lepäämiseen minkä aikana kehon ja mielen yhteys omaan sisäiseen itseen vahvistuu. Workshopin jokaisesta tunnista tulee mielenkiintoinen matka jonka voi ottaa täysin kehollisena harjoituksena, tai halutessaan syventää harjoituksen tasoa ohjautumaan tietoisuuden, rauhan ja valon lähteelle. Monipuolinen Lempeä Hathajooga antaa paljon niin vasta-alkajille kuin jo pidempään jooganneille. Harjoitukset tehdään tietoisen keskittyneesti ja hyväksyvällä asenteella. Säännöllisen harjoituksen myötä keho, mieli sekä sydän avautuvat ja harjoitus syvenee: Creating more Easeful Body, Peaceful Mind and Useful Life.


Iloa Tanssista

Tällä tunnilla tanssitaan erilaisia tansseja tyylistä toiseen. Jokainen tanssi koostuu omasta koreografiasta, jotka kuitenkin sisältävät muissakin tansseissa kertaantuvia askeleita. Tunneilla tanssit vähän vaihtelevat, mutta aina tanssitaan tuttuja ja jo opittuja tansseja niin, että saadaan nauttia tanssin ilosta!

Kehonhuolto 45

Tämä tunti koostuu lempeästä lämmittelystä siirtyen teemaan vahvista-venytä-liikuta hallitse. Tunnin tavoitteena on parantaa liikkuvuutta, tasapainoa ja ryhtiä. Lopuksi koko kehoa ja mieltä tasapainottava harjoitus. Tunnilla käytetään keppejä-kuminauhoja sekä putkirullia ohjelman mukaan. Keho ja mieli kiittää


Kehonpainocircuit

Circuit eli kiertoharjoittelunti, jossa hyödynnetään oman kehon painoa sekä erilaisia välineitä jumppasalin puolella. Tunnilla kierretään erilaisia pisteitä, jotka harjoittavat lihaskuntoa, kuin myös aerobista kuntoa. Tunti on matalan kynnyksen tunti, joten se sopii hyvin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin liikkujalle. Tuntia ohjaa fysioterapeuttiopiskelija ja hän antaa tarvittaessa erilaisia liikevaihtoehtoja. Jokainen saa itse vaikuttaa treenin kuormittavuuteen. Tärkeintä on, että tunnilla on mukavaa. Tervetuloa tunnille! Tunti pidetään Ilona salissa eli kuntosali on VAPAA.


Kuntosalicircuit

Kuntopiirityyppinen lihaskuntoharjoittelu kuntosalilaitteilla sekä vapailla painoilla. Sisältää myös lyhyitä sykkeen kohotuksia sekä tasapainoa kehittäviä liikkeitä, hauskaa, tehokasta ja monipuolista!


Kuntonyrkkeily

Tehokas ja hauska kuntoliikuntamuoto, jossa tekniikka-, väline- ja lihaskuntoharjoitusten avulla kehitetään koordinaatiokykyä, motorisia ominaisuuksia sekä yleis- ja lihaskuntoa. Tunnilla tehdään erilaisia helppoja lyönti- sekä potkuharjoituksia. Kuntonyrkkeily on myös erinomainen niska-hartiaseudun jännitystilojen poistaja ja estäjä.


Kuntostartti

Kuntostartti on helppo tapa aloittaa liikkuminen! Ohjaaja on kuntosalilla opastamassa laitteiden ja välineiden oikeaoppista ja turvallista käyttöä sekä antamassa vinkkejä juuri sinulle sopivaan harjoitteluun. Aloita liikkuminen nyt!


Kuntotanssi

Iloinen ja vauhdikas tanssillinen tunti, joka sopii kaikille. Tunti alkaa lämmittelyllä, jossa lämmitetään kehoa varsinaista reippaampaa treeniä varten. Tunti koostuu lyhyistä tanssiliikesarjoista, jotka kestävät aina yhden kappaleen ajan. Kun kappale vaihtuu, vaihtuvat myös liikkeet. Lopussa jäähdytellään rauhallisemman musiikin tahdissa. Luvassa siis mahtavaa tanssimusiikkia, mm. cha-cha’ta, salsaa, reggaeton, rockia, bachataa, humppaa, jne.


LatinDance

Tunnilla tanssitaan salsan lisäksi cha chata, rumbaa ja bachataa. Kuhunkin tanssiin haetaan sen omaa tyyliä. Vartalonkäyttöön ja tanssitekniikkaan kiinnitetään huomiota, tanssin iloa unohtamatta. Tunti pidetään sopivan ”simppelinä”, joten se sopii kaikille, jotka haluavat tanssia! Tämä on tanssiliikuntaa parhaimmillaan!


LatinShow

Lattaritansseja erilaisilla helpoilla show-tanssielementeillä maustettuna.Tunnilla tehdään pidempää koreografiaa.


Lattarit

Tunnilla tanssitaan eri tyylisiä mukaansa tempaavia lattaritansseja. Tunti voi koostua joskus useasta lyhyemmästä koreografiasta eri tanssityyleillä tai yhdestä pidemmästä yhteen tanssin tehdystä koreografiasta, joka kuitenkin rakennetaan lyhyistä osista. Tunti sopii kaikille tanssista innostuneille!


Lavis 45

Lavis eli lavatanssijumppa on HHH, hikinen, hauska ja helppo tanssillinen tunti (45 min) jossa tehdään helppoja askelluksia tanssien perusaskelilla jumppaliikkeillä höystettynä. Lisäksi mahtavaa iskelmä- ja tanssimusiikkia, mm. valssia, tangoa, humppaa, jenkkaa, cha-cha’ta, salsaa, tangoa, rockia, buggia, bachataa jne..


Lempeä jooga

Tunneilla tehdään lempeitä hathajoogan asana- ja hengitysharjoituksia, siirtyen lopuksi palauttaviin restoratiiviisiin asentoihin ja loppurentoutukseen.Tunneilla saatetaan käyttää erilaisia apuvälineitä kuten bolstereita, blokkeja ja huopia. Harjoitukset tehdään omaa kehoa kuunnellen, tietoisen ja hyväksyvän läsnäolon asenteella. Tunti sopii kaikille.


M.A.X. 30

Tunti rakentuu harjoitekokonaisuuksista, joissa teemoina ovat core, voima sekä cardio. Tämä intensiivinen kokonaisuus suoritetaan kehon painolla sekä step- laudalla. Tunti lisää kestävyyttä, kehittää koordinaatiota sekä tehostaa rasva-aineenvaihduntaa.


Pilates

Kehonhalllintatunti, joka perustuu Joseph Pilateksen pääperiaatteisiin ja klassisiin ja pre- pilatesliikkeisiin. Tunnilla keskitytään keskivartalon syvien lihasten vahvistamiseen, selkärangan oikeisiin asentoihin ja kehon linjauksiin sekä kehon hallintaan liikkeessä ja paikallaan. Tunnilla tehdään paljon selkärangan liikkuvuutta ja ryhtiä kehittäviä liikkeitä. Keskitason tunti.


PowerMethod

Fysioterapeuttien kehittämä toiminnallinen voimaharjoittelukonsepti, jonka tavoitteena on voiman lisäksi kehittää liikehallintaa, liikkuvuutta sekä ennaltaehkäistä tuki-ja liikuntaelinten sairauksia. Tunti sisältää FasciaMethod alku- ja loppuverryttelyliikkeitä, lisäksi varsinainen treeni, joka sisältää 8-10 eri liikettä. Liikkeet tehdään vapailla painoilla/oman kehon painolla kiertoharjoittelun tavoin 2-4 kierrosta. Tunnilla keskitytään oikeaan liiketekniikkaan.


Pump

Pump on tehokas kehoa muokkaava, mutta myös aloittelijoille sopiva lihaskuntotreeni, jonka liikkeet tehdään ryhmässä musiikin tahtiin. Tunnin aikana käytetään tankoa, levypainoja, käsipainoja, steppilautaa sekä kehon omaa painoa. Harjoitus parantaa lihaskuntoa ja sopii erityisesti niille naisille ja miehille, jotka haluavat tehdä koko kropan treenin tunnissa. PUMP on helppoa ja tehokasta!


Reggaeton

Reggaeton on lähtöisin 1990-luvun latinalaisesta Amerikasta ja on levinnyt ympäri maailmaa. Tyylissä sekoittuvat jamaikalaiset musiikin vaikutteet reggaesta ja dancehallista latinalaisen Amerikan hip hop -musiikkiin. Reggaeton on rankkaa ja energistä ja keskivartalo saa kunnolla kyytiä vartalon ja erityisesti lantion sekä rintakehän voimakkailla aksenteilla ja ravistuksilla.Tunnetuin Reggaeton liike lienee rintakehän rytkytys ja erilaiset olkapäiden sheikkaukset. Reggaetonille on ominaista myös vahvojen liikkeiden vuorottelu pehmeämpien sensuellien liikkeiden kanssa.

Tunnit koostuvat alkulämmittelystä, tekniikkaharjoitteista sekä pidempien koreografioiden harjoittelusta. Musiikki on tarttuvaa ja tuo hyvän fiiliksen tanssimiseen.


RVP

Vatsalihaksia, reisiä sekä pakaroita vahvistava reipas lihaskuntotunti, jossa liikutaan hyvällä fiiliksellä mukaansa tempaavan musiikin tahdissa. Tunti sopii kaikille - tarvittaessa ohjaaja antaa vaihtoehtoisia liikkeitä.


Step&Body

Tällä tunnilla pääset kokemaan step tunnin ilon ja riemun hyvän musiikin tahdissa. Tunti koostuu helpoista stepin perusaskelista ja body osuudesta, jossa vastuksena oma keho tai halutessasi lisäpainot. Monipuolista ja tehokasta treeniä koko keholle.


Terve Selkä

Opit käytännön harjoitusten myötä selän rakenteen. Se auttaa ymmärtämään miten järkevästi liikkumalla voit suojata selkääsi ja pitää selkäkipua loitolla. Harjoituksilla pyritään selän rangan optimaalisen asennon löytämiseen vahvistamalla heikkoja lihaksia ja venyttämällä kireitä. Sopii kaiken ikäisille. Tunnin ohjaa fysioterapeutti.


TotalBody

Helppo, yksinkertainen ja tehokas perusjumppatunti, jossa lihaskunto- ja liikkuvat osuudet vuorottelevat. Tunti sisältää myös kaksi maksimikestävyyttä harjoittavaa sykkeenkohotusta. Apuna käytetään erilaisia painoja, kuminauhoja sekä lautaa. "Ylämäki, alamäki, ylämäki, alamäki, yhdessä kulkien!" :)


Tuolijumppa

Iloinen liikuntatuokio jossa ei ole rajoja! Liikkeitä istuen ja seisten (mahd. mukaan). Tunnin punaisena lankana on kehittää tasapainoa, koordinaatiota ja lihasvoimaa. Musiikkia, tanssia, rytmejä, sirkustelua & yhdessäoloa!


Venyttely 30

Venyttely 30 min illan päätteeksi, käydään isot lihakset kevyesti läpi venytellen ja rentouttaen.


X-Treeni

Tunti vahvistaa hengitys- ja verenkiertoelimistöä sekä parantaa lihaskuntoa. Tunnilla vahvistetaan lihaskuntoa ns. "lihaskuntopisteillä" sekä kohotetaan sykettä "sykepisteessä". Tunti on ciruit tyyppinen, jossa pienissä (ryhmissä 2-4- hlö) kierretään pisteeltä toiseen.Jokainen voi tehdä liikkeet omassa tahdissa ja omilla painoilla. Tunti on jumppasalissa ja tunnilla käytettään paljon eri välineitä mutta myös kehon omaa painoa vastuksena.


Yin jooga

Yin on restoratiivinen joogamuoto, joka rauhoittaa kehoa ja mieltä. Yin joogassa keskeistä ovat passiiviset asennot kevyellä, pehmeällä venytyksellä. Asennoissa ollaan muutamia minuutteja, mikä antaa aikaa myös mielen rauhoittumiselle sen lisäksi, että venytys kohdistuu lihaksen sijaan syvemmälle sidekudokseen. Yin on helppo ja rentouttava jooga, joka sopii kaikille.


Zumba

Energisen hauska, helppo ja mukaansatempaava tanssi-fitnesstunti. Zumbassa ei sanoja tarvita, vaan kehonkieli ja tanssinilo puhuu puolestaan! Pääpaino tunnilla on lattareissa, mutta tunnilla voidaan tanssia muitakin tansseja hiphopista discoon. Let's Zumba!