Tuntikuvaukset

75+ pienryhmä

Pienryhmä naisille ja miehille. Sopii erityisen hyvin myös aloittelijoille. Tunnin pääpaino on lihaskuntoharjoittelussa.


Bailatino

Iloinen, tanssillinen tunti jossa harjoitellaan latinalaistansseja kuten salsa, samba cha-cha, rumba, jive, bachata jne. Bailatinossa ei tarvita paria ja tärkeintä tunnilla on liikkumisen ilo ja ilmapiiri, jossa jokainen voi nauttia musiikista, oman kehon käytöstä ja tanssisarjojen oppimisesta.


Barre

Barre on tanssijoiden tekniikkaharjoittelusta vaikutteita saanut tunti, joka vahvistaa kehoasi monipuolisesti ja antaa sinulle ryhdin, jollaisesta olet aina haaveillut. Barre-tuntimme pohjautuu tanssijoiden tangolla tehtäviin perusliikkeisiin, mutta sisältää myös sporttisempia elementtejä kuten toiminnallista lihaskuntoharjoittelua sekä kehonhallintaa. Harjoitukset tehdään tankoa, eli barrea apuna käyttäen ja ne ovat yksinkertaisia ja uskomattoman tehokkaita. Tunti ei vaadi aikaisempaa kokemusta ja sopii kaikille.


Chiball

Liikkeet poistavat kehosta jännityksiä ja jäykkyyttä, edistävät keskittymistä, tasapainoa ja koordinaatiota. Harjoitukset tehdään tuoksuvaan pallon kanssa. ChiBall on saanut vaikutteita taichi-, pilates-, jooga- ja feldenkreis-harjoitteista. Tunti sopii kaikille.


Cross circuit

Cross circuit tunnilla haastetaan keho aivan uudelle tasolle. Tunnilla käytetään kuntosalilaitteita, kuntopalloja, köysiä, askeltikkaita, kahvakuulia ja myös muita välineitä. Tunti toteutetaan circuitina, joten jokainen pystyy säätelemään tunnin tehon. Soveltuu hyvin myös miehille! Toiminnalliset liikkeet aktivoivat pinnallisten lihasten lisäksi myös tärkeitä asentoa, ryhtiä ja tasapainoa ylläpitäviä syviä lihaksia.Treenit kehittävät lihaskuntoasi, kehonhallintaa ja ketteryyttä.


FasciaMethod

FasciaMethod on kokonaisvaltaista kehonhuoltoa, jossa parannetaan liikkuvuutta aktiivisin venytyksin käyttäen nivelten täysiä liikeratoja ja mukaillen lihastoimintaketjuja (faskialinjoja). Tunnilla tehdään myös kehon heikkoihin ja kireisiin alueisiin suunnattuja liikehallinta- ja liikkuvuusharjoitteita. Tunnilla käytetään hierontapalloa apuvälineenä.


Flow jooga

Kehoa lempeästi vahvistava ja avaava harjoitus, joka lisää liikkuvuutta ja kehittää kehotietoisuutta. Liikkeen ja hengityksen yhdistäminen rauhoittaa mielen ja ankkuroi läsnäoloon. Harjoituksen päätteeksi keho ja mieli saavat rentoutua ja rauhoittua.


Iloa Tanssista

Tällä tunnilla tanssitaan erilaisia tansseja tyylistä toiseen. Jokainen tanssi koostuu omasta koreografiasta, jotka kuitenkin sisältävät muissakin tansseissa kertaantuvia askeleita. Tunneilla tanssit vähän vaihtelevat, mutta aina tanssitaan tuttuja ja jo opittuja tansseja niin, että saadaan nauttia tanssin ilosta!


Kehonhuolto 45

Tämä tunti koostuu lempeästä lämmittelystä siirtyen teemaan vahvista-venytä-liikuta hallitse. Tunnin tavoitteena on parantaa liikkuvuutta, tasapainoa ja ryhtiä. Lopuksi koko kehoa ja mieltä tasapainottava harjoitus. Tunnilla käytetään keppejä-kuminauhoja sekä putkirullia ohjelman mukaan. Keho ja mieli kiittää


Kuntosalicircuit

Kuntopiirityyppinen lihaskuntoharjoittelu kuntosalilaitteilla sekä vapailla painoilla. Sisältää myös lyhyitä sykkeen kohotuksia sekä tasapainoa kehittäviä liikkeitä, hauskaa, tehokasta ja monipuolista!


Kuntostartti

Kuntostartti on helppo tapa aloittaa liikkuminen! Ohjaaja on kuntosalilla opastamassa laitteiden ja välineiden oikeaoppista ja turvallista käyttöä sekä antamassa vinkkejä juuri sinulle sopivaan harjoitteluun. Aloita liikkuminen nyt!


Latinohips

Latinohips® on iloinen ja vauhdikas tanssillinen tunti, joka sopii kaikille. Latinohips-tunnilla musiikki soi taukoamatta ja hiki virtaa. Tanssilajeina ovat mm. salsa, cha-cha, brassi-tanssit (axé, samba-reggae, samba), merengue, jive, bachata ja reggaeton. Tunti pidetään sopivan "simppelinä", joten sopii kaikille, jotka haluavat tanssia!


Lavis 45

Lavis eli lavatanssijumppa on HHH, hikinen, hauska ja helppo tanssillinen tunti (45 min) jossa tehdään helppoja askelluksia tanssien perusaskelilla jumppaliikkeillä höystettynä. Lisäksi mahtavaa iskelmä- ja tanssimusiikkia, mm. valssia, tangoa, humppaa, jenkkaa, cha-cha’ta, salsaa, tangoa, rockia, buggia, bachataa jne..


Lempeä jooga

Tunneilla tehdään lempeitä hathajoogan asana- ja hengitysharjoituksia, siirtyen lopuksi palauttaviin restoratiiviisiin asentoihin ja loppurentoutukseen.Tunneilla saatetaan käyttää erilaisia apuvälineitä kuten bolstereita, blokkeja ja huopia. Harjoitukset tehdään omaa kehoa kuunnellen, tietoisen ja hyväksyvän läsnäolon asenteella. Tunti sopii kaikille.


M.A.X. 30

Tunti rakentuu harjoitekokonaisuuksista, joissa teemoina ovat core, voima sekä cardio. Tämä intensiivinen kokonaisuus suoritetaan kehon painolla sekä step- laudalla. Tunti lisää kestävyyttä, kehittää koordinaatiota sekä tehostaa rasva-aineenvaihduntaa.


Pilates

Kehonhalllintatunti, joka perustuu Joseph Pilateksen pääperiaatteisiin ja klassisiin ja pre- pilatesliikkeisiin. Tunnilla keskitytään keskivartalon syvien lihasten vahvistamiseen, selkärangan oikeisiin asentoihin ja kehon linjauksiin sekä kehon hallintaan liikkeessä ja paikallaan. Tunnilla tehdään paljon selkärangan liikkuvuutta ja ryhtiä kehittäviä liikkeitä. Keskitason tunti.


PowerMethod

Fysioterapeuttien kehittämä toiminnallinen voimaharjoittelukonsepti, jonka tavoitteena on voiman lisäksi kehittää liikehallintaa, liikkuvuutta sekä ennaltaehkäistä tuki-ja liikuntaelinten sairauksia. Tunti sisältää FasciaMethod alku- ja loppuverryttelyliikkeitä, lisäksi varsinainen treeni, joka sisältää 8-10 eri liikettä. Liikkeet tehdään vapailla painoilla/oman kehon painolla kiertoharjoittelun tavoin 2-4 kierrosta. Tunnilla keskitytään oikeaan liiketekniikkaan.


Pump

Pump on tehokas kehoa muokkaava, mutta myös aloittelijoille sopiva lihaskuntotreeni, jonka liikkeet tehdään ryhmässä musiikin tahtiin. Tunnin aikana käytetään tankoa, levypainoja, käsipainoja, steppilautaa sekä kehon omaa painoa. Harjoitus parantaa lihaskuntoa ja sopii erityisesti niille naisille ja miehille, jotka haluavat tehdä koko kropan treenin tunnissa. PUMP on helppoa ja tehokasta!


RVP

Vatsalihaksia, reisiä sekä pakaroita vahvistava reipas lihaskuntotunti, jossa liikutaan hyvällä fiiliksellä mukaansa tempaavan musiikin tahdissa. Tunti sopii kaikille - tarvittaessa ohjaaja antaa vaihtoehtoisia liikkeitä.


Step&Body

Tällä tunnilla pääset kokemaan step tunnin ilon ja riemun hyvän musiikin tahdissa. Tunti koostuu helpoista stepin perusaskelista ja body osuudesta, jossa vastuksena oma keho tai halutessasi lisäpainot. Monipuolista ja tehokasta treeniä koko keholle.


Terve Selkä

Opit käytännön harjoitusten myötä selän rakenteen. Se auttaa ymmärtämään miten järkevästi liikkumalla voit suojata selkääsi ja pitää selkäkipua loitolla. Harjoituksilla pyritään selän rangan optimaalisen asennon löytämiseen vahvistamalla heikkoja lihaksia ja venyttämällä kireitä. Sopii kaiken ikäisille. Tunnin ohjaa fysioterapeutti.


TotalBody

Helppo, yksinkertainen ja tehokas perusjumppatunti, jossa lihaskunto- ja liikkuvat osuudet vuorottelevat. Tunti sisältää myös kaksi maksimikestävyyttä harjoittavaa sykkeenkohotusta. Apuna käytetään erilaisia painoja, kuminauhoja sekä lautaa. "Ylämäki, alamäki, ylämäki, alamäki, yhdessä kulkien!" :)


Tuolijumppa

Iloinen liikuntatuokio jossa ei ole rajoja! Liikkeitä istuen ja seisten (mahd. mukaan). Tunnin punaisena lankana on kehittää tasapainoa, koordinaatiota ja lihasvoimaa. Musiikkia, tanssia, rytmejä, sirkustelua & yhdessäoloa!


Venyttely 30

Venyttely 30 min illan päätteeksi, käydään isot lihakset kevyesti läpi venytellen ja rentouttaen.


X-Treeni

Tunti vahvistaa hengitys- ja verenkiertoelimistöä sekä parantaa lihaskuntoa. Tunnilla vahvistetaan lihaskuntoa ns. "lihaskuntopisteillä" sekä kohotetaan sykettä "sykepisteessä". Tunti on ciruit tyyppinen, jossa pienissä (ryhmissä 2-4- hlö) kierretään pisteeltä toiseen.Jokainen voi tehdä liikkeet omassa tahdissa ja omilla painoilla. Tunti on jumppasalissa ja tunnilla käytettään paljon eri välineitä mutta myös kehon omaa painoa vastuksena.


Yin jooga

Yin on restoratiivinen joogamuoto, joka rauhoittaa kehoa ja mieltä. Yin joogassa keskeistä ovat passiiviset asennot kevyellä, pehmeällä venytyksellä. Asennoissa ollaan muutamia minuutteja, mikä antaa aikaa myös mielen rauhoittumiselle sen lisäksi, että venytys kohdistuu lihaksen sijaan syvemmälle sidekudokseen. Yin on helppo ja rentouttava jooga, joka sopii kaikille.


Zumba

Energisen hauska, helppo ja mukaansatempaava tanssi-fitnesstunti. Zumbassa ei sanoja tarvita, vaan kehonkieli ja tanssinilo puhuu puolestaan! Pääpaino tunnilla on lattareissa, mutta tunnilla voidaan tanssia muitakin tansseja hiphopista discoon. Let's Zumba!