Tuntikuvaukset

Bailatino

 • Iloinen, tanssillinen tunti jossa harjoitellaan latinalaistansseja kuten salsa, samba cha-cha, rumba, jive, bachata jne. Bailatinossa ei tarvita paria ja tärkeintä tunnilla on liikkumisen ilo ja ilmapiiri, jossa jokainen voi nauttia musiikista, oman kehon käytöstä ja tanssisarjojen oppimisesta.

ChiBall

 • Liikkeet poistavat kehosta jännityksiä ja jäykkyyttä, edistävät keskittymistä, tasapainoa ja koordinaatiota. Harjoitukset tehdään tuoksuvaan pallon kanssa. ChiBall on saanut vaikutteita taichi-, pilates-, jooga- ja feldenkreis-harjoitteista. Tunti sopii kaikille.

Circuit, miehet

 • Ohjattu kuntosalitreeni sisältää alkuverryttelyn, lihaskunto-osion ja loppuvenyttelyt. Ryhmän tavoitteena on, että jokainen oppii kuntosaliharjoittelun perusteet sekä liikkeiden oikean tekniikan. Treenit sisältävät monipuolisesti erilaisia harjoitteita, joten kyllästymisen vaaraa ei ole!

Core & Käsi

 • Lämmittelyn jälkeen annetaan kyytiä koko ylävartalolle - vatsalihaksille, selälle, käsille ja hartioille!

FasciaMethod

 • FasciaMethod on kokonaisvaltaista kehonhuoltoa, jossa parannetaan liikkuvuutta aktiivisin venytyksin käyttäen nivelten täysiä liikeratoja ja mukaillen lihastoimintaketjuja (faskialinjoja). Tunnilla tehdään myös kehon heikkoihin ja kireisiin alueisiin suunnattuja liikehallinta- ja liikkuvuusharjoitteita. Tunnilla käytetään hierontapalloa apuvälineenä.
Fuerte
 • Iloinen ja tehokas koko kehoa kiinteyttävä treeni! Kaikki liikkeet tehdään seisten eikä lisäpainoja tarvita, tuntii sopii siis kaikille. Lattarimusiikki ja innostavat ohjaajat takaavat hauskan tunnin!

Hatha jooga

 • Sunnuntai-illan jooga (90 min) koostuu lempeistä asana- ja hengitysharjoituksista päätyen jooganidraan, syvään rentoutumisen tilaan. Harjoitukset tehdään omaa kehoa kuunnellen ja kunnioittaen tietoisen, hyväksyvän läsnäolon asenteella. Tunti sopii kaiken ikäisille, miehille ja naisille, aloittelijoille ja aiemmin jooganneille.

Integral jooga

 • Integraljooga on laaja-alaista, joogan eri ilmenemismuotoja yhdistävää, kokonaisvaltaista joogaa. Tunnin tavoitteena on fyysinen, emotionaalinen, älyllinen ja henkinen tasapaino. Tunti sisältää mm. alkumantrat, koko kehoa notkistavan, vahvistavan ja tasapainottavan asanaharjoituksen, syvärentoutuksen ja hengitysharjoituksia.

Kahvakuula

 • Koko kehoa kuormittava, voimaa, tasapainoa sekä kehonhallintaa vahvistava lihaskuntotunti. Asennetunti, jossa ei askelleta musiikin tahtiin, vaan tehdään silkkaa lihaskuntoa kahvakuulaa apuna käyttäen, keskittyen oikeaan tekniikkaan.

Kehonhuolto

 • Tunti koostuu rauhallisesta lämmittelystä, erilaisista kehonhallintaliikkeistä, venyttelystä sekä satunnaisesta putkirullauksesta. Tunnilla harjoitetaan mm. tasapainoa sekä liikkuvuutta.

Kuntosali circuit

 • Kuntopiirityyppinen lihaskuntoharjoittelu kuntosalilaitteilla sekä vapailla painoilla. Sisältää myös lyhyitä sykkeen kohotuksia sekä tasapainoa kehittäviä liikkeitä, hauskaa, tehokasta ja monipuolista!

Kuntotanssi

 • Helppoa ja reipasta tanssia eri tanssityylien tahdissa, tanssitaan ryhmässä, et siis tarvitse partneria!

Kuntosali – erityisvuoro

 • Tämä vuoro on tarkoitettu kaikille niille (nuoret-aikuiset), jotka tarvitsevat avustajaa liikkuessaan, esim. pyörätuolissa istuvat, kehitysvammaiset, näkövammaiset jne. Avustaja maksutta mukaan!

LadyFit

 • Hyväntuulinen ja iloinen tunti aikuiselle naiselle! Tunnilla liikutaan ”sopivan tehokkaasti” ilman turhia kikkailuja, hymy huulilla ja pilke silmässä. Tällä tunnilla pääset kokeilemaan erilaisia jumppia, mm. lihaskuntoa, kehonhuoltoa, tanssillista ja aerobista liikuntaa. Tunti ei sisällä hyppyjä. Tulevan kuukauden jumppien teemat löydät www.ilonaliikunta.fi sivulta
Latinohips®
 • Iloinen ja vauhdikas tanssillinen tunti, joka sopii kaikille. Latinohips-tunnilla musiikki soi taukoamatta ja hiki virtaa. Tanssilajeina ovat mm. salsa, cha-cha, brassi-tanssit (axé, samba-reggae, samba), merengue, jive, bachata ja reggaeton. Tunti pidetään sopivan "simppelinä", joten sopii kaikille, jotka haluavat tanssia!

Lavis

 • Lavis eli lavatanssijumppa on HHH, hikinen, hauska ja helppo tanssillinen tunti (45 min) jossa tehdän helppoja askelluksia tanssien perusaskelilla jumppaliikkeillä höystettynä. Lisäksi mahtavaa iskelmä- ja tanssimusiikkia, mm. valssia, tangoa, humppaa, jenkkaa, cha-cha'ta, salsaa, tangoa, rockia, buggia, bachataa jne..

M.A.X.

 • 30 min tehotreeni, joka rakentuu harjoitekokonaisuuksista, joissa teemoina ovat core, voima sekä cardio. Tämä intensiivinen kokonaisuus suoritetaan kehon painolla sekä step- laudalla. Tunti lisää kestävyyttä, kehittää koordinaatiota sekä tehostaa rasva-aineenvaihduntaa.

Miehet 70+ ohjattu kuntosali

 • Ohjattu kuntoiluryhmä miehille. Ryhmässä keskitytään lähinnä kuntosaliharjoitteluun, sisältöä muutetaan ja kehitetään ryhmäläisten kunnon ja taitojen mukaisesti.

Muokkaus

 • Intervallityyppinen lihaskunto-tunti, jossa käydään päälihasryhmiä läpi vaihtelevin liikkein, käyttäen kehon omaa vastusta tai välineitä. Tunti koostuu lämmittelystä, lihaskunto-treenistä ja sykkeen kohotuksesta vuorotellen. Tunti päättyy palauttaviin venyttelyihin.

Pilates K (K= keskitaso, sopii myös aloittelijoille, aloittelijoille helpompia vaihtoehtoja)

 • Kehonhalllintatunti, joka perustuu Joseph Pilateksen pääperiaatteisiin ja klassisiin ja pre- pilatesliikkeisiin. Tunnilla keskitytään keskivartalon syvien lihasten vahvistamiseen, selkärangan oikeisiin asentoihin ja kehon linjauksiin sekä kehon hallintaan liikkeessä ja paikallaan. Tunnilla tehdään paljon selkärangan liikkuvuutta ja ryhtiä kehittäviä liikkeitä. Pilates K on keskitason ryhmä, johon myös aloittelijat ovat tervetulleita. Pilates J on jatkotaso, tunnille osallistujan tulisi hallita pilateksen perusliikkeet.

Pilates - selkäryhmä

 • Lempeä pilatestunti, sopii erityisesti niille, joilla ongelmia selän kanssa. Tunnilla keskitytään selkärankaa liikuttaviin erilaisiin lempeisiin liikkeisiin, rangan oikean asennon löytämiseen sekä kehonhallintaan liikkeessä ja paikallaan.

Rumbita Fiesta

 • Naisellista, tanssillista ja ilmaisuvoimaista liikuntaa, joka on saanut vaikutteita mm. salsasta ja flamencosta. Tunti kehittää rytmitajua, tasapainoa ja koordinaatiota. Tunnilla edetään maltillisesti koreografian kanssa.

RVP - Reisi-Vatsa-Pakara

 • Vatsalihaksia, reisiä sekä pakaroita vahvistava reipas lihaskuntotunti, jossa liikutaan hyvällä fiiliksellä mukaansa tempaavan musiikin tahdissa. Tunti sopii kaikille - tarvittaessa ohjaaja antaa vaihtoehtoisia liikkeitä.

Slow Flow jooga

 • Lempeä slow flow tunti sopii aivan kaikille ja kaiken tasoisille joogaajille. Tunti on rauhallinen ja liikkeet tehdään virtaavana sarjana oman hengityksen tahtiin.

Terve selkä

 • Opit käytännön harjoitusten myötä selän rakenteen. Se auttaa ymmärtämään miten järkevästi liikkumalla voit suojata selkääsi ja pitää selkäkipua loitolla. Harjoituksilla pyritään selän rangan optimaalisen asennon löytämiseen vahvistamalla heikkoja lihaksia ja venyttämällä kireitä. Sopii kaiken ikäisille. Tunnin ohjaa fysioterapeutti.

Total Treeni

 • Helppo, yksinkertainen ja tehokas perusjumppatunti, jossalihaskunto- ja liikkuvat osuudet vuorottelevat. Tunti sisältää myös kaksi maksimikestävyyttä harjoittavaa sykkeenkohotusta. Apuna käytetään erilaisiapainoja, kuminauhoja sekä lautaa.
  'Ylämäki, alamäki, ylämäki, alamäki, yhdessä kulkien!' :)

Tuolijumppa

 • Iloinen liikuntatuokio jossa ei ole rajoja! Liikkeitä istuen ja seisten (mahd. mukaan). Tunnin punaisena lankana on kehittää tasapainoa, koordinaatiota ja lihasvoimaa. Musiikkia, tanssia, rytmejä, sirkustelua & yhdessäoloa!

Venyttely

 • Perusvenyttelyjä, jotka lisäävät liikkuvuutta ja avaavat lihaskireyksiä. Tunnilla venytellään steppilaudalla ja lattialla. Ohjaaja huomioi yksilölliset tarpeet/rajoitteet ja ohjaa valitsemaan sopivimmat venyttelyt. Sopii erityisesti "jäykille". Pehmeää ja lempeää liikettä, liikkuvuutta, venyttelyä, rentoutusta,

X-treeni

 • Tunti vahvistaa hengitys- ja verenkiertoelimistöä sekä parantaa lihaskuntoa. Tunnilla vahvistetaan lihaskuntoa ns. "lihaskuntopisteillä" sekä kohotetaan sykettä "sykepisteessä". Tunti on ciruit tyyppinen, jossa pienissä (ryhmissä 2-4- hlö) kierretään pisteeltä toiseen.Jokainen voi tehdä liikkeet omassa tahdissa ja omilla painoilla. Tunti on jumppasalissa ja tunnilla käytettään paljon eri välineitä mutta myös kehon omaa painoa vastuksena

Yin jooga

 • Tunnilla keskitytään vahvasti oman kehon tuntemusten kuunteluun ja hengityksen tarkkailuun. Yin jooga on keskittynyt harjoitus, joka vaikuttaa niin fyysiseen kuin henkiseen tilaamme. Yin on vastakohta sille kaikelle suorittamiselle, mistä päivämme täyttyvät. Sen vaikutukset ovat moninaiset ja selviävät vasta itse kokeilemalla. Päälle mukavat, lämpimät vaatteet ja jalkaan villasukat. Sopii kaikille!
Zumba
 • Energisen hauska, helppo ja mukaansatempaava tanssi-fitnesstunti. Zumbassa ei sanoja tarvita, vaan kehonkieli ja tanssinilopuhuu puolestaan! Pääpaino tunnilla on lattareissa, mutta tunnilla voidaan tanssia muitakin tansseja hiphopista discoon. Let's Zumba!