Fysios Nummela ja Ilona Liikunta yhteistyössä!

Ilona Liikunta ja fysioterapiapalveluita tarjoava Fysios Nummela ovat aloittaneet yhteistyön. Yhteistyön tavoitteena on ylläpitää asiakkaiden hyvää kuntoa tai saada asiakkaat hyvään fyysiseen kuntoon unohtamatta henkistä hyvinvointia ja liikkumisen iloa!

Yhteistyön myötä viikko-ohjelmassamme on kaksi uutta tuntia, Kuntostartti ja Terve Keho. Molemmat tunnit on tarkoitettu Ilona Liikunnan asiakkaille sekä Fysioksen asiakkaille, jotka fysioterapian jälkeen lähtevät kuntouttamaan itseään. Lisäksi Ilona Liikunnan asiakkaat saavat etuja Fysios Nummelaan (kts. edut alla) ja päin vastoin, Fysioksen asiakkaat saavat etuja Ilona Liikuntaan.

Kuntostartti on tarkoitettu ihan kaikille, asiakkaillemme, Fysioksen asiakkaille sekä lisäksi niille jotka vasta suunnittelevat liikkumisen aloittamista. Kuntostartissa ohjaaja on paikan päällä opastamassa lihaskuntoharjoitteluun ja kuntosalilaitteiden oikeanlaiseen käyttöön sekä antaa vinkkejä miten voi turvallisesti ja juuri itselleen sopivalla tavalla aloittaa liikkumisen. Kuntostartti on parittomina viikkoina (12.9.alkaen) maanantaisin klo 16.30. Kuntostarttiin voi tulla myös ilman ilmoittautumista.


Terve Keho on fysioterapeutin ohjaama tunti, joka on matalan kynnyksen ryhmä kaikille niille, joille "kremppa" tai liikuntarajoite on vaikuttanut liikkumiseen. Tunti on suunnattu myös kuntoutukseen fysioterapian jälkeen ja soveltuu myös kaikille niille, jotka haluavat aloittaa liikkumisen pehmeästi. Tälle tunnille voi osallistua voimassa olevalla Ilona Liikunnan kulkutunnisteella tai Fysioksen "lähetteellä". Ryhmää ohjaa fysioterapeutti Elina Lindholm, joka työskentelee Fysios Nummelassa ja Ilona Liikunnassa.

Edut Ilona Liikunnan asiakkaille Fysios Nummelaan

Edut koskevat Ilona Liikunnan asiakkaita, joilla on voimassa oleva vähintään 3 kk:n asiakkuus tai joka on sopimusasiakas.
  1. Fysioterapeutin konsultaatio on hyvä startti liikunnalle tai kun tarvitset apuajonkin tuki ja liikuntaelinvaivojen kanssa eteenpäin. Saat kerran (1)vuodessa maksuttoman kartoituskäynnin (30 min, arvo 59,-) Nummelan toimipisteen terapeutille. (varauslipuke Ilona Liikunnan asiakaspalvelusta)
  2. Lisäksi jokaisesta hieronta, fysioterapia ja osteopatia käynnistä saat alennusta 5%

Fysios Nummela

Fysios on Suomen ja Euroopan suurin fysioterapiaketju joka tarjoaa palveluja jo useilla paikkakunnilla. Fysios Nummela sijaitsee osoitteessa Vihdintie 3 ja siellä työskentelee 7 terapeuttia. Toimipisteeltä löytyvät monipuoliset palvelut tuki ja liikuntaelinongelmien hoitoon, kipuihin ja harjoitteluun. Tutustu lisää Fysioksen sivuilla

  • Omtfysioterapia
  • Fysioterapiaja osteopatia
  • Hieronta
  • Akupunktio
  • Urheilufysioterapia
  • Äitiys- ja lantionpohjanfysioterapia
  • Postoperatiivinen fysioterapia
  • Kipufysioterpia